viernes, 11 de enero de 2008

10 TITULARS SOBRE AMSTERDAM

  1. Els Canals d’Amsterdam segueixen essent la seva principal atracció, amb més de 2.8 milions de visitants.
  2. L’art és una de les principals atraccions turístiques amb 2.5 milions de turistes a l’any. Seguidament de la casa de l’Ana Frank amb 0.8 milions de visitants.
  3. Amsterdam era típica per les seves cafeteries marrons, actualment aquestes s’han convertit en cafeteries on la marihuana i el hachís són legals de vendre.
  4. Els coffee shop i el barri vermell s’han convertit en una icona pel sector gay, això ha comportat que es fessin festivals destinats a aquest públic.
  5. Amsterdam va rebre quasi 11 milions de visitants, entre ells el 47% era turista estranger. D’entre aquests 11 milions els 3.4 milions van ser enregistrats com a visitants de nit, on el Regne Unit era el capdavanter amb el 20.7%.
  6. Encara que l’oci sigui el motiu del viatge, la duració mitjana de nits establertes a la ciutat és de 1.93 nits.
  7. Fa poc la ciutat destaca pel turisme de negocis, ja que el Congrés Internacional i Associacions de Convencions van divulgar que 35.198 persones van assistir a conferències de la ciutat.
  8. El consell de turisme d’Amsterdam estima que la industria del turisme aporta una totalitat de 34,300 llocs de treball.
  9. Per l’estructura dels edificis la capacitat d’allotjament és petita comparada amb altres ciutats. Des de la rebel·lió de 1086 ha fet que hi hagués escassetat de llits, particularment en hotels de 4 i 5 estrelles. Per això la capacitat d’espai podria augmentar a 1000 en els pròxims cinc anys més o menys.
  10. En L' aeroport de Schipol es maneja 217 destins internacionals en 89 països. Aquest porta 3.5 milions de passatgers a l’any. Els vols de la Unió Europea abarquen el 70% dels 393.606 moviments aeris a Schipol. Per això Schipol preveu augmentar la seva terminal a 44 milions.

2 comentarios:

DonAire dijo...

No es podia fer una anàlisi d'una ciutat europea

Anónimo dijo...

"No estem d'acord amb l'abolició de l'assignatura 2.0 Nostra recompensa es troba en l'esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa".
http://republicaturistica.blogspot.com/2008/01/lo-ms-atroz-de-las-cosas-malas-de-la.html